Artis
Clinici -
 • Servicii Chirurgie estetică (Lifting facial, Rinoplastia, Implanturi faciale, Augumentare gambe şi fese, Liftingul de sân)
  Chirurgie plastică şi reconstructivă
  Chirurgie generală
  Neurochirurgie
  Ortopedie
  Ecografie
 • Adresa Str. Republicii nr.82B, Cluj
 • Websitewww.artis3.ro

Clinica Artis-3 este la ora actuală una dintre cele mai moderne, elegante şi bine echipate clinici private de chirurgie din ţară.

Specialişti din domeniul chirurgiei plastice şi estetice, al ortopediei, chirurgiei infantile, ginecologiei, chirurgiei generale, chirurgiei oncologice, neurochirurgiei, bolilor de nutriţie şi metabolism s-au reunit pentru a asigura cele mai moderne tratamente în domeniile lor, totul într-o atmosferă destinsă, caldă şi calmă.

Filozofia clinicii pune în prim plan confortul pacienţilor şi asigurarea unor standarde înalte de calitate pentru toate serviciile oferite.

Dorinţa noastră este de vă asigura o şedere cât mai confortabilă şi de a vă satisface toate exigenţele de ordin medical şi extra-medical.

Pentru a vă face o imagine cât mai clară asupra ofertei noastre vă rugăm să consultaţi acest site sau să ne abordaţi direct prin unul din mijloacele de contact care vă stau la dispoziţie.

Doctorii noştri

Dr. Maior Rosca Cornelia

Medic Specialist Chirurgie Estetica

Dr. Ivan Ovidiu

Medic primar

Dr. Onoe Radu

Medic primar