Implanturi de Corp

Ce sunt implanturile pentru corp?

Fie că ai suferit o intervenție chirugicală de extirpare, fie că ai fost victima unui accident sau dorești să îți ajustezi forma corpului, implanturile cu silicon sunt o soluție potrivită, ele fiind, astăzi, rezultatul multor ani de evoluție a tehnicii medicale.
POLYTECH Health&Aesthetics produce nu doar o gamă foarte variată de implanturi pentru mărirea sânilor, ci și implanturi pentru alte părți ale corpului.
Denumite implanturi de țesuturi moi, protezele de silicon pot fi făcute pe comandă, în fabricile din Dieburg, Germania.
POLYTECH pune la dispoziție implanturi pentru față (obraji, nas, bărbie), pectorali, gambe, fese și testicule.

Toate implanturile POLYTECH sunt certificate ISO 13485 și ISO 9001 și îndeplinesc cele mai ridicate standard medicale.

Tipuri de implanturi

POLYTECH pune la dispoziție implanturi pentru față (obraji, nas, bărbie), pectorali, gambe și fese, precum și pentru reconstrucția testiculelor.
Toate implanturile beneficiază de expertiza tehnicienilor germani și de îmbunătățirile pe care aceștia le-au adus an de an protezelor de silicon: forme cat mai naturale, anatomice și, mai ales, un înveliș ușor acceptat de organism, cu riscuri minime.

Implanturi faciale

1.Proteze din silicon pentru maxilar (malare)
Implanturile malare se folosesc pentru a “ridica” pomeții, pentru a le da o formă evidentă, având ca rezultat un aspect mai plin al feței și un profil mai atrăgător.

2. Proteze din silicon pentru nas
Implanturile nazale se folosesc pentru a (re)construi puntea nasului.

3. Implanturi din silicon pentru bărbie
Implanturile pentru bărbie vin în patru forme cu design anatomic, pentru a completa sau a reconstrui forma naturală a bărbiei.

4. Implanturi din silicon pentru pectorali
Denumită “metoda mușchi fără efort”, implantul de proteze siliconice are ca rezultat pectorali evidențiați, ca după mersul la sală și este potrivită mai ales bărbaților care au un defect al toracelui, mai precis torace insuficient dezvoltat.

5. Implanturi din silicon pentru gambe
Implanturile pentru gambe îmbunătățesc aspectul piciorului de la genunchi în jos. Pacienții care apelează la această operaţie au fie gambele foarte subţiri, fie există o asimetrie a lor – din naștere sau în urma unor boli/traumatisme.

Implanturile pentru gambe sunt din silicon medical înalt coeziv și au înveliș POLYsmooth sau MESMOsensitive, ceea ce micșorează considerabil riscul apariției unor complicații postoperatorii.

6. Implanturi din silicon pentru fese
Operația de augumentare a feselor este potrivită persoanelor care își doresc un volum mai mare al posteriorului, o formă mai bombată dar și o pozitie mai ridicată a acestuia.

Implanturile sunt din silicon medical înalt coeziv și au înveliș POLYsmooth sau MESMOsensitive, ceea ce micșorează considerabil riscul apariției unor complicații postoperatorii.

7. Implanturi din silicon pentru testicule
Aceste dispozitive sunt de aceeaşi mărime, greutate, formă şi textură ca un testicul normal, oferind un aspect şi o consistență foarte naturale.

Implanturile testiculare sunt din silicon medical înalt coeziv și au înveliș POLYsmooth, ceea ce micșorează considerabil riscul apariției unor complicații postoperatorii.

Cum alegem implantul potrivit?

Alegerea implanturilor potrivite este o acțiune comună, a ta împreună cu doctorul tău. Nimeni nu te poate sfătui, în afară de el.
Așadar, pentru început, este bine să cauți un medic în care să ai încredere.
Ce întrebări poți să îi adresezi medicului, cu privire la experiența și clinica sa:

  • De cât timp este medic chirurg?
  • Cât de des face operații ca cea pe care o plănuiești tu?
  • Cum arată pacienții săi înainte și după?
  • Dacă îți poate da contactul cuiva care și-a făcut operație similară cu a ta
  • Dacă poți vizita sala de operații din clinica sa.

Ce întrebări trebuie să îi adresezi medicului în legătura cu operația propriu-zisă:

  • Ce analize sunt necesare înainte de operație (istoria ta medicală, boli cornice, alergii, tratamente cu medicamente anticoagulante, cicatrizare anormală).
  • Ce fel de anestezie îți va face și care vor fi consecințele
  • Ce mărime, formă și înveliș vor avea implanturile pe care le va alege pentru tine?
  • Ce companie produce implanturile și de ce a ales acel producător?
  • Ce fel de procedură va alege? (unde va face incizia)
  • Cum vor arăta și funcționa implanturile după operație
  • Cât timp sunt garantate?
  • Ce complicații pot apărea?
  • Cât timp va dura recuperarea?
  • Ce restricții vei avea după operație și pe ce perioadă.
  • Cât de des trebuie să vii la control

Să nu ai ezitări în discuția pe care o vei avea cu medicul. Trebuie să fii foarte ferm/ă în deciziile tale privind operația și trebuie să știi toate detaliile. Cu cât ești mai bine informat/ă, cu cât îți cunoști mai bine opțiunile, cu atât vei fi mai mulțumit/ă de rezultatele operației!