Clinica Eliade
Clinici -
  • Servicii Chirurgie estetică (Chirurgia feţei, Chirurgia corporală, Tratamente non-invazive)
    Dermato Estetică (Terapii cu acid hialuronic, Seleroterapia, Terapia PRP, Terapii Botox)
    SPA Medical
  • AdresaBlvd. Mircea Eliade 36, Sector 1, Bucureşti
  • Websitewww.clinicaeliade.ro

Clinica Eliade reprezintă spaţiul şi timpul în care Universul “a aranjat” să se întalnească pe aceeaşi lungime de undă, oameni adevaraţi şi idei inovatoare, intuiţie şi încredere, pasiune şi entuziasm, bucurie şi dăruire, deschidere şi implicare. Nenumarate detalii cosmice au trebuit să se reunească şi să se organizeze într-o sincronicitate perfectă pentru ca acest proiect să prindă viaţă.

Această coregrafie cosmică, această lucrare de artă, aşa cum îmi place să denumesc aceşti ani de creaţie pură, astăzi, intră în manifestare pentru dumneavoastră.
Îmi doresc din tot sufletul ca intensitatea emoţiilor la care am vibrat în fiecare clipă şi pe care le-am manifestat în fiecare clipă pe parcursul acestui proiect, să vă însoţească în călătoria ELIADE şi să servească scopurilor dumneavoastră cele mai înalte în vindecarea interioară şi evoluţia spirituală!

Clinica Eliade este un moment important în implinirea unui vis care valsează cu mine, în viaţa mea, de foarte mulţi ani, este un buchet de experienţe, provocări, emoţii, temeri, caderi şi ridicări, împliniri şi eşecuri, lecţii de viaţă, descoperire şi evoluţie personală.
Pentru toate acestea mulţumesc vieţii, care prin privilegiul de a-mi oferi în călătoria mea în această existenţă 4 copii, nu 4 copii, ci 4 baieţi care au devenit cea mai mare provocare de viaţă în toate sensurile. Ei au fost, prin toate problemele şi situaţiile la care m-au supus, principalul motor pentru cautările mele şi cea mai mare reuşită în acest drum al curiozităţii şi a unei dorinţe nelimitate de a găsi soluţii în afara celor clasice, referindu-mă aici la aspectul stării de sănătate şi al vindecării.

Chirurgie estetică (Chirurgia feţei, Chirurgia corporală, Tratamente non-invazive)
Dermato Estetică (Terapii cu acid hialuronic, Seleroterapia, Terapia PRP, Terapii Botox)
SPA Medical (Alphasphere Deluxe, Asyra, Dermato-cosmetică, iLifespa, Ozonoterapie, Saună cu ozon, Posturologia, Scenar, Remedii florale Bach, Saună cu infraroşu, Masaj)