Dr. Carmen Giuglea – Clinica Perfect Estetic

 • Servicii Estetică Facială
  Remodelare sâni
  Contur corporal
  Estetică feminină
  Estetică masculină
  Chirurgie plastică
 • AdresaStr. Vlad Dracu, Nr. 21-23, Sector 3, Bucuresti
 • Websitewww.chirurgieplastica.ro

Dr. Carmen Giuglea este Doctor în Ştiinţe Medicale, Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă, Şef de Lucrări în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”, departamentul de Chirurgie plastică, Şef de Secţie Chirurgie Plastică la Spitalul Clinic De Urgenţă “Sf. Ioan”, Bucureşti.

Interesul pentru chirurgia estetică s-a îmbinat cu cel pentru chirurgia plastică astfel în momentul de faţă Dr. Carmen Giuglea are o experienţă de 12 ani în chirurgia estetică şi de 15 ani în chirurgia plastică. Încă din anul 2002 şi-a început activitatea de chirurg estetician într-o clinică privată la înfiinţarea căreia a şi contribuit (Euroestet), abordând încă de la început toate tipurile de intervenţii de chirurgie estetică (a sânului, a conturului corporal, a feţei, etc.).
În prezent experienţa bogată acumulată, alături de continua pregătire teoretică şi practică prin participarea permanentă la cursuri, conferinţe şi congrese de specialitate, o recomandă ca un chirurg caruia vă puteţi adresa cu toată încrederea

Specialiştii noştri

Dr. Carmen Giuglea

Medic Primar in Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva